Aktuell temperatur på Ormberget >
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Gjutarens IF
Tävlingsanmälan

Nedan finns instruktioner för hur du anmäler dig eller ditt barn till en tävling. Tävlingskalender för både skidor och skidskytte finns i toppmenyn på hemsidan

 

Först och främst, när du anmäler dig eller ditt barn till en skid- eller skidskyttetävling måste namnet finnas registrerat hos IdrottOnline. Om du försöker anmäla till en skidtävling och inte hittar namnet i tävlingskalendern, kontakta Elin Eriksson.

 

Anmälan till skidtävling:

All tävlingsanmälan utom till zontävlingar görs via Svenska Skidförbundets tävlingskalender ta.skidor.com.

 

Här finns en beskrivning över hur du anmäler åkare till skidtävlingar via IdrottOnline. För att det skall fungera måste åkaren finnas i vårt medlemsregister och i IdrottOnlines register.

 

Anmälan till skidskyttetävling:

All tävlingsanmälan görs via Svenska Skidskytteförbundets tävlingskalender indta.se

 

Här finns en lathund för inloggning och anmälan i indta.se.

 

 

Startavgifter tävlingar

Till tävlingar som LGIF själva arrangerar behöver åkare under 20 år inte betala startavgift. Detta gäller även seniorer med en aktiv befattning i klubben. 

 

LGIF betalar ordinarie anmälningsavgift för tävlingar på skidor och rullskidor sanktionerade av NSF/VSF i Norr- och Västerbotten, samt skidskyttetävlingar arrangerade av NNSSF (Norra Norrlands Skidskytteförbund), för klubbens ungdomar under 20 år.

 

Åkaren betalar själv eventuell extrakostnad utöver ordinarie anmälningsavgift som uppkommer för att åkare väljer att anmäla sig efter att ordinarie anmälningstid har passerats (efteranmälan).

 

Åkare betalar själv hela anmälningsavgiften om åkaren anmält sig, men av någon anledning ej åker till tävlingsorten. D.v.s. blir man sjuk på plats, eller att det är ohälsosamt kallt så behöver man ej återbetala startavgiften till LGIF.

 

Om åkaren själv ska betala extrakostnad utöver ordinarie anmälningsavgift eller anmälningsavgift enligt ovan, betalas beloppet in på: LGIF PlusGiro 484006-2 med uppgift om namn och tävling.

 

Dessa regler gäller tills annat beslutas.

/ LGIF Styrelse 170227

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Följ oss
App för träningsgrupperna
Våra sponsorer