Aktuell temperatur på Ormberget >
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Gjutarens IF
Välkommen till Luleå Gjutarens IF!

Vi är en förening som bedriver träning och tävling inom längdskidåkning och skidskytte. Luleå Gjutaren bildades 1959 och har idag den största barn- och ungdomsverksamheten i Norrbotten. Grundtanken i Luleå Gjutarens verksamhet är att alla ska ha roligt och skaffa sig ett livslångt intresse för längdskidåkning. Med välutbildade och engagerade ledare vill vi erbjuda en lekfull, allsidig och varierande träning på den egnes villkor, för de som är nöjda med att delta men även för de som vill satsa.

 

Inbjudan zontävling Sunderbyn 26/3
2024-03-21 09:47
Den 26/3 bjuder Sunderby SK in till zontävling för de yngsta (födda 2016–2018). Sista anmälan är senast måndag 25e Mars kl. 15.00. Mer information, länk till inbjudan och startlistor finns på tävlingens sida: Zontävling Sunderby SK
Valberedningen informerar
2024-03-18 15:48

Även om vi har fullt med snö ute och det känns som säsongen knappt börjat så är det ju tyvärr så att det börjar sjunga på sista versen. Snart påsk och efter detta så börjar det bli fokus på andra aktiviteter.

Inför årsmötet i juni så har ordföranden, Jens Kärrman, och även en styrelseledamot, Anders Johansson, meddelat att de inte planerar att ställa upp för omval. Vi har därmed behov av "nytt blod" i både styrelse och ordförandeskap. De kommer dock vara del av klubben framledes så erfarenheten och stöd kommer att kunna finnas kvar även efter de formellt lämnat sina uppdrag.

När man skickar ut info av denna typ brukar det vara svårt att få någon respons men jag vill gärna skicka en vädjan till att alla att ni  tar en riktig funderare på om det inte finns någon (behöver inte vara kontaktad) som ni tycker skulle passa till ovan poster. Har man idéer eller andra åsikter om vilken väg klubben skall ta i framtiden eller utvecklas är det ypperligt tillfälle att kunna påverka. 

Om ni har funderingar på vad det innebär är det bara att kontakta Anders eller Jens som kan bistå med information rörande vad det innebär och hur dessa poster fungerar i praktiken.

Vill man inte inte ingå själva styrelsen men ändå göra en insats för föreningen så finns även administrativa uppgifter som behöver skötas eftersom Admin-Elin lämnar över sina sådana inför nästa säsong. 

Tacksam för svar och input.

Björn för valberedningen bjornkempe@hotmail.com 

Tack till alla funktionärer på Gjutarens Vinterspel!
2024-03-17 15:39

Som tävlingsledare för vinterspelen 2024 vill jag rikta ett stoooort tack till alla som gjorde ett sånt fantastiskt bra jobb i helgen! Vi hade flyt med vädret och kunde bjuda på mycket fina vårvinterförhållanden för skidor. Flera har tyckt att det varit roligt med varierande tävlingstyper så det känns fint. Jag värdesätter det arbete som alla lägger ner för att vi ska kunna  bjuda på fina tävlingar så att det känns attraktivt att komma och tävla hos Luleå Gjutaren och att det är roligt med längdskidor.

 

Som vanligt vill jag ha feedback i ett dokument som vi konsulterar nästa år när vi kör igen så det blir ännu bättre. Länk till dokument här.

 

Tack 🙏 från mig!

/ Andreas Ramström

Praktisk vallakurs med Skigo
2024-03-11 08:49

Fluorrengöring, vallning mm. 16 och 17 mars. För mer info och anmälan se länk: Vallakurs

Snart dags för Gjutarens vinterspel 2024
2024-03-06 10:26

All information om årets vinterspel finns under Hem - Tävling - Gjutarens vinterspel
https://www.luleagjutaren.se/sida/?ID=389666

 

Temperatur.nu Ormberget


Köldgräns för skidträning -15°C. Om det är -15°C eller kallare kl 17.00 så ställs träningen in.
Nyheter från våra grupper
2007–2008 LGIF Ungdomar, 11/01 07:03 
2010 Fjällrävarna, 12/09 22:18 
 
Följ oss
App för träningsgrupperna
Våra sponsorer