Aktuell temperatur på Ormberget >
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Gjutarens IF
Välkommen till Luleå Gjutarens IF!

Vi är en förening som bedriver träning och tävling inom längdskidåkning och skidskytte. Luleå Gjutaren bildades 1959 och har idag den största barn- och ungdomsverksamheten i Norrbotten. Grundtanken i Luleå Gjutarens verksamhet är att alla ska ha roligt och skaffa sig ett livslångt intresse för längdskidåkning. Med välutbildade och engagerade ledare vill vi erbjuda en lekfull, allsidig och varierande träning på den egnes villkor, för de som är nöjda med att delta men även för de som vill satsa.

 

Krattning av kvarteret Stålet tisdag 4 juni
2024-05-23 08:09

Den årliga krattningen av kvarteret Stålet på Skurholmen (mellan Ringgatan och Yrkesgatan) går av stapeln tisdag den 4 juli kl. 17.30. 
Det går fort och lätt om vi blir många som hjälper till och det ger en bra slant till föreningen. Ta med egen kratta och gärna också en skottkärra om ni har eftersom det då går snabbare att få undan löv-och grushögarna.

Glöm inte att anmäla er till arbetsgrupperna
2024-05-18 16:16
Hej allihopa,
Roligt att se att det börjar fylla på med folk i arbetsgrupperna. Men det finns fortfarande platser kvar. I synnerhet utvecklingsgruppen, lägergruppen och intäktsgruppen behöver fler krafter inför kommande säsong. 
Det är viktigt att alla tar sig en funderare på vad just ni kan bidra med. 
Förhoppningsvis ska vi ha fulltaliga grupper lagom till årsmötet i juni. 
 
Trimtex klubbshop öppen – beställ senast 12 maj
2024-05-06 21:55

Du kan nu beställa Gjutarens klubbkläder från webshopen genom att klicka här.

 

VIKTIG information för inloggning – Trimtex har nyligen lanserat en ny version av sin teamshop. Om det är första gången du beställer från den måste du upprätta ett NYTT KONTO innan du kan logga in. En vägledning om hur du upprättar nytt konto, loggar in och lägger till din teamshop hittar du här.
 
Du kan också få tillgång till teamshopen genom att lägga in er teamkod på ditt konto medan du är inloggad på shop.trimtexcustom.se: luleagjutarens-2499
 
Deadline för beställning: 12/05/2024.
Efter att du genomfört din beställning kommer du att få en orderbekräftelse via mejl.

Inbjudan zontävling Sunderbyn 26/3
2024-03-21 09:47
Den 26/3 bjuder Sunderby SK in till zontävling för de yngsta (födda 2016–2018). Sista anmälan är senast måndag 25e Mars kl. 15.00. Mer information, länk till inbjudan och startlistor finns på tävlingens sida: Zontävling Sunderby SK
Valberedningen informerar
2024-03-18 15:48

Även om vi har fullt med snö ute och det känns som säsongen knappt börjat så är det ju tyvärr så att det börjar sjunga på sista versen. Snart påsk och efter detta så börjar det bli fokus på andra aktiviteter.

Inför årsmötet i juni så har ordföranden, Jens Kärrman, och även en styrelseledamot, Anders Johansson, meddelat att de inte planerar att ställa upp för omval. Vi har därmed behov av "nytt blod" i både styrelse och ordförandeskap. De kommer dock vara del av klubben framledes så erfarenheten och stöd kommer att kunna finnas kvar även efter de formellt lämnat sina uppdrag.

När man skickar ut info av denna typ brukar det vara svårt att få någon respons men jag vill gärna skicka en vädjan till att alla att ni  tar en riktig funderare på om det inte finns någon (behöver inte vara kontaktad) som ni tycker skulle passa till ovan poster. Har man idéer eller andra åsikter om vilken väg klubben skall ta i framtiden eller utvecklas är det ypperligt tillfälle att kunna påverka. 

Om ni har funderingar på vad det innebär är det bara att kontakta Anders eller Jens som kan bistå med information rörande vad det innebär och hur dessa poster fungerar i praktiken.

Vill man inte inte ingå själva styrelsen men ändå göra en insats för föreningen så finns även administrativa uppgifter som behöver skötas eftersom Admin-Elin lämnar över sina sådana inför nästa säsong. 

Tacksam för svar och input.

Björn för valberedningen bjornkempe@hotmail.com 

Temperatur.nu Ormberget


Köldgräns för skidträning -15°C. Om det är -15°C eller kallare kl 17.00 så ställs träningen in.
Nyheter från våra grupper
2007–2008 LGIF Ungdomar, 11/01 07:03 
2010 Fjällrävarna, 12/09 22:18 
 
Följ oss
App för träningsgrupperna
Våra sponsorer