Aktuell temperatur på Ormberget >
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Gjutarens IF
Välkommen till Luleå Gjutarens IF!

Vi är en förening som bedriver träning och tävling inom längdskidåkning och skidskytte. Luleå Gjutaren bildades 1959 och har idag den största barn- och ungdomsverksamheten i Norrbotten. Grundtanken i Luleå Gjutarens verksamhet är att alla ska ha roligt och skaffa sig ett livslångt intresse för längdskidåkning. Med välutbildade och engagerade ledare vill vi erbjuda en lekfull, allsidig och varierande träning på den egnes villkor, för de som är nöjda med att delta men även för de som vill satsa.

 

Luleå Gjutaren byter administrativt system och hemsida

Det innebär för dig som vill fortsätta vara medlem i Luleå gjutaren att du måste anmäla dig till vårt medlemsregister i Sportadmin. I samband med detta betalar du medlemsavgift och eventuell tränings- och tävlingsavgift för aktiva. Instruktioner och länk till anmälan hittar du här. Om du inte längre vill vara medlem behöver du inte göra någonting.

Årets julklapp är här!
2022-12-05 12:32
Äntligen har Luleå Gjutarens vintermössor kommit. Mössorna finns i Gjutarens förråd så att alla kan komma åt dem i samband med sin träning, be er ledare låsa upp så att ni kan hämta. Vid kartongerna finns en lista där ni fyller i namn, antal mössor och datum för hämtning/swish. Det finns en separat lista för alla som förbeställt, ni behöver bara fylla i datum.
 
Mössorna kostar 150 kr. Betala genom att swisha till 123 041 7881, glöm inte att ange ”Mössa + Namn”.
 
Om er träningsgrupp inte kommit igång kan ni kontakta Per Anders Breistrand på 070-9710831 och höra när han är på plats.
Familjelägret i Arvidsjaur inställt :(
2022-12-01 09:17

Information har gått ut till alla anmälda, men om något mejl inte har kommit fram så skriver vi även här på hemsidan att familjelägret är inställt. 
Enligt kultur- och fritidschefen i Arvidsjaur är det första gången sen 2004 när hon började på kommunen som de inte haft skidspår den 1 december. Eftersom prognoserna inte ser ut att lova några större snömängder, eller ens någon snö överhuvudtaget, nästa vecka så beslutade lägergruppen tillsammans med ledarna att ställa in lägret. Vi hoppas kunna genomföra någon annan lägeraktivitet på snö under säsongen. Det behövs verkligen! Vi söker också fler som vill vara med i lägergruppen. Hör av dig om du är intresserad till elineriksson76@gmail.com.

Ändring av stil på Dundretspelen!
2022-11-29 14:19

Efter mångas önskemål om en dag med klassiskstil under Dundretspelen ändras söndagens tävling till klassisk stil.

Vi ber om ursäkt för detta och förlänger anmälan för söndagens tävling till onsdagen den 1:a december.

 

Tävlingsledare Mikael Olofsson

MAIF Skidor

Fel på termometern online
2022-11-22 17:06

Sedan förra veckan fungerar inte termometern på temperatur.nu som vi hämtar data ifrån till webben. Orsaken är att Luleå kommuns server där temperaturen hämtas ifrån inte svarar. Vi har felanmält det till kommunen och hoppas att det snart är åtgärdat.

Anmälan till familjelägret i Arvidsjaur är öppen!
2022-11-07 19:30

Den 9 nov kl. 08.00 öppnar anmälan till familjelägret 10-11 december i Arvidsjaur! Läs mer och hitta länken här: 
Inbjudan
Anmälning till familjelägret 2022
(I inbjudan stod det nåt om Jokkmokk, vilket så klart bara var en miss - det är Camp Giealas i Arvidsjaur som gäller! Dokumentet är nu uppdaterat. )

Temperatur.nu Ormberget


Köldgräns för skidträning -15°C. Om det är -15°C eller kallare kl 17.00 så ställs träningen in.
Nyheter från våra grupper
2010 Prickskyttarna, 07/10 09:11 
2010 Fjällrävarna, 12/09 22:18 
 
Följ oss
App för träningsgrupperna
Våra sponsorer