Aktuell temperatur på Ormberget >
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Gjutarens IF
Bli medlem i Luleå Gjutarens IF

Medlemsavgiften i Luleå Gjutarens IF kostar 500 kr för ett år och inkluderar HELA FAMILJEN, så det är lika bra att fylla i medlemsansökan för alla familjemedlemmar.

 

För åkare födda 2016 och tidigare som tränar och/eller tävlar för Luleå Gjutaren tillkommer även en kombinerad tränings- och tävlingsavgift, för mer information se nedan.

 

Utöver tränings- och tävlingsavgiften förväntas medlemmarna hjälpa till vid exempelvis klubbens tävlingar, det kan handla om allt från bakning till tidtagning. En lista över planerade aktiviteter och vilka grupper som väntas hjälpa till finns här (uppdateras under hösten 2023)

 

Om ingen i familjen deltar aktivt i tränings- och tävlingsverksamheten så kan man vara stödmedlem för 100 kr per person. I stödmedlemskapet ingår även möjligheten att anmäla sig till Vasaloppet och andra lopp där medlemskap i en skidklubb är ett krav.

 

Instruktioner och länk till anmälan/medlemskap hittar du här.

Tränings- och tävlingsavgift

Barn och ungdomar födda 2015 och tidigare som deltar i våra träningsgrupper i skidor eller skidskytte (även de som tävlar för andra klubbar) eller som tävlar för Luleå Gjutaren i skidor eller skidskytte skall betala en tränings- och tävlingsavgift. 

 

I avgiften ingår träning med Gjutaren samt startavgifter i ungdoms- och juniortävlingar på skidor och rullskidor sanktionerade av NSF/VSF i Norr- och Västerbotten samt skidskyttetävlingar arrangerade av NNSSF (Norra Norrlands Skidskytteförbund). Startavgifter i motionslopp och långlopp ingår inte i tävlingsavgiften.

Dessutom subventionerar klubben kläder från Trimtex och ger lägerbidrag.

För deltagande i SM, USM, JSM och andra rikstävlingar krävs ett styrelsebeslut för respektive tävling.

 

De åkare som tränar och tävlar i både skidskytte och längdskidor betalar två avgifter, en för längdskidor och en för skidskytte, se nedan. 

 

Födelseår Avgift skidor Avgift skidskytte
2009 och äldre 800 kr 1600 kr (obs! 1200kr för födda 2009)
2010–2012 600 kr 1200 kr
2013–2016 300 kr

 

Startavgift tävlingar

För information om startavgifter, läs mer under Tävling.

 
Följ oss
App för träningsgrupperna
Våra sponsorer