Aktuell temperatur på Ormberget >
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Gjutarens IF
Hur träffsäkert är ert team?

Letar ni en rolig, spännande och utmanande aktivitet i samband med kick-offen, avdelningsmötet, eller team-buildingen? Då är Skidskyttestadion på Ormberget i Luleå den perfekta arenan för ert event!


Låt Luleå Gjutarens IF introducera er till och testa den spännande idrotten skidskytte! Ni får en minnesvärd upplevelse samtidigt som ni stödjer barn- och ungdomsskididrotten i Luleå.

 

Våra duktiga skidskyttar möter upp på skjutvallen på Ormberget. Efter en inledande genomgång får ni därefter under avslappnade former själva prova på skidskytte. Utifrån era önskemål avrundar vi med en lekfull individuell tävling eller stafett. Tidsåtgången för hela aktiviteten är ca 1,5 timmar.

 

Vi genomför event såväl under vintern som under barmarkssäsongen. Max antal deltagare är 15 personer. Priset är 500 kr/deltagare, och min-avgiften är 5000 kr  (motsvarande 10 deltagare).


För mer information och förfrågningar, kontakta Klas Huhtasaari:
Tel: 070-633 80 44, e-post: klas.huhtasaari@gmail.com 

 

Ladda gärna ner denna information och sprid på er arbetsplats.

 
Följ oss
App för träningsgrupperna
Våra sponsorer