Tränings- och tävlingsavgift

Medlemsavgift i Luleå Gjutarens IF är 500 kr för ett år (inkluderar hela familjen)
Inbetalningen betalas in på plusgiro 484006-2 eller swish 123 041 78 81. Skriv alla familjemedlemmars namn och födelsedatum i meddelandet.

Barn och ungdomar födda 2013 och tidigare som deltar i våra träningsgrupper i skidor eller skidskytte (även de som tävlar för andra klubbar) eller som tävlar för Luleå Gjutaren i skidor eller skidskytte skall betala en tränings- och tävlingsavgift.

I avgiften ingår träning med Gjutaren samt startavgifter i ungdoms- och juniortävlingar på skidor och rullskidor sanktionerade av NSF/VSF i Norr- och Västerbotten samt skidskyttetävlingar arrangerade av NNSSF (Norra Norrlands Skidskytteförbund). Startavgifter i motionslopp och långlopp ingår inte i tävlingsavgiften.

Dessutom subventionerar klubben kläder från Trimtex och ger lägerbidrag.

För deltagande i SM, USM, JSM och andra rikstävlingar krävs ett styrelsebeslut för respektive tävling.

De åkare som tränar och tävlar i både skidskytte och längdskidor betalar två avgifter, en för längdskidor och en för skidskytte, se nedan. Anledningen till detta är kostnaderna för vapen och ammunition som föreningen har.(Exempel: åkare född 2008 som tränar och tävlar i båda sporterna betalar 600 + 1200kr)

Här finns mer information om regelverket för startavgifter:

Startavgifter tävlingar (uppdaterad 2017-02-27)

För deltagande i Gjutarens Vinterspel och Kronanloppet betalar våra åkare t o m 20 år inte någon startavgift.

Tränings- och tävlingsavgiften betalas in på Gjutarens plusgiro. Märk betalningen med åkarens namn och födelsedatum.

Styrelsen har beslutat att höja avgifterna för för säsongen 2021 - 2022. Vi har legat lågt jämfört med många andra skidklubbar i Sverige, så nu gäller följande avgifter per åkare:

Födelseår Avgift skidor/skidskytte
2007 och äldre

800 kr/1600 kr

2008 - 2010

600 kr/1200 kr

2011 - 2013

300 kr/ - kr

Uppdaterad: 14 JAN 2020 22:04 Skribent: Sylvia Brännström

Klicka här för att se aktuell temperatur på Ormberget.

Följ oss på Instagram @luleagjutaren

Följ arbetet med multibanan på Facebook

Multibana

Våra sponsorer: