Klubbkläder

Nu är det dags att beställa kläder inför barmarkssäsongen! Webshopen är påfylld med ny sommarkollektion och öppen torsdag 1/4 t.o.m. söndag 18/4 med beräknad leverans v22.

Inget provtillfälle utan utgå från vinterklädernas storlek.

Mer information om  finns i bifogat dokument. info-om-trimtex-sommarmodeller-2021.docx

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webbläsare för att det ska fungera på bästa sätt. Klicka på länken för att komma vidare till webbshopen: trimtex.se/sv/teamshop/lgif

Innan du kan börja beställa i webbshopen så måste du registrera dig:

Alt 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.
Alt 2: Skapa nytt konto
På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.
Teamkoden om man inte går in via länken ovan är: lgif
Tips!
Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.

De beställda varorna kommer att skickas ut direkt till var och en till en kostnad av 89 kronor.

Klädsubvention

Alla klubbkläder till ungdomar, juniorer och ledare subventioneras av klubben med 20%. På barnstorlekar och mössor/pannband är subventionen dragen redan i webshopen. De som beställer vuxenstorlek och är berättigad till subvention skickar in kvitto och kontouppgifter till kassören
This is a mailto link för återbetalning av 20%.

Vid frågor kontakta Patrik Kronholm This is a mailto link 073-0555569

Uppdaterad: 29 APR 2020 18:45 Skribent: Sylvia Brännström

Klicka här för att se aktuell temperatur på Ormberget.

Följ oss på Instagram @luleagjutaren

Våra sponsorer: