Läs igen hela nedanstående text innan du klickar dig vidare i länkarna:

Ansökan om medlemskap görs direkt via vår hemsida.
Det är viktigt att fylla i alla uppgifter i det formuläret så att koppling till tävlingskalender mm blir korrekt. (Välj BÅDE skidor och längskidåkning samt lägg till skidskytte om du ska ägna dig åt den sporten också.)
Här är en länk till ansökan:
Ansökan om medlemskap Luleå Gjutarens IF

Medlemsavgift i Luleå Gjutarens IF är 500 kr för ett år (inkluderar HELA  FAMILJEN, så det är lika bra att fylla i medlemsansökan för alla familjemedlemmar.)
Avgiften betalas in på plusgiro 484006-2 eller swish 123 041 78 81. Skriv alla familjemedlemmars namn i meddelandet så gott det går! (tex. P-O, Lisa, Max Larsson eller K, L, M Pettersson)

För åkare födda 2013 och tidigare som tränar och/eller tävlar för Luleå Gjutaren tillkommer även en kombinerad tränings- och tävlingsavgift, för mer information se Tränings- och tävlingsavgift.

Om ingen i familjen deltar aktivt i tränings- och tävlingsverksamheten så kan man vara stödmedlem för 100 kr per person. I stödmedlemskapet ingår även möjligheten att anmäla sig till Vasaloppet och andra lopp där medlemskap i en skidklubb är ett krav.

Uppdaterad: 12 SEP 2019 22:13 Skribent: Sylvia Brännström

Klicka här för att se aktuell temperatur på Ormberget.

Följ oss på Instagram @luleagjutaren

Följ arbetet med multibanan på Facebook

Multibana

Våra sponsorer: