Hoppa till sidans innehåll

Total-DM 2012


Helgen 13 - 15 april deltog ett antal åkare från Luleå Gjutaren i Total-DM i Kiruna. Det var ett mycket lyckat arrangemang i strålande vårvinterväder. 

Totalt var det över 500 deltagare i tävlingen, från Norrbotten, men även från en del norska klubbar. Det var utmanande banor med många rejäla backar. Från Gjutaren var vi ett 30-tal deltagare med de yngsta deltagarna i H8 och den äldsta i H45.

På fredagen kördes sprint, på lördagen distans och på söndagen stafett. Det blev många fina prestationer och även en del pallplaceringar.

 

Resultat Total-DM

 

Här är bilder från tävlingarna!

 

 

Prisutdelare på lördagens prisutdelning i Kiruna Stadshus var ingen mindre än Marcus Hellner, som hade fullt upp med att dela ut medaljer och pokaler till alla åkare och med att skriva autografer i pausen. Marcus var även anmäld till tävlingen, men avstod på grund av halsont.

 

Många av oss åkare och föräldrar bodde också tillsammans på Malmfältens Folkhögskola i anslutning till Matojärvi skidstadion, vilket fungerade jättebra: Nära till skidstadion och möjlighet att äta frukost, lunch och middag till ett vettigt pris. 

Uppdaterad: 13 MAR 2016 17:41 Skribent: Sylvia Brännström

Postadress:
Luleå Gjutarens IF - Skidor
Kronan C 12
97442 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: luleagjutaren@gmail....

Se all info