Hoppa till sidans innehåll

Jag vill tacka alla inblandade från klubben, åkare och funktionärer med att få denna helg att flyta så bra! Gjutaren genomför sin hittills mest omfattande tävling och mest komplicerade upplägg. 

Tack till alla inblandade från tävlingsledaren

20 MAR 2022 15:56
Jag vill tacka alla inblandade från klubben, åkare och funktionärer med att få denna helg att flyta så bra! Gjutaren genomför sin hittills mest omfattande tävling och mest komplicerade upplägg.
  • Skapad: 20 MAR 2022 15:56

Vi höll schemat i stora drag, banorna var kanon, vädret visade sig från sin bästa sida och vi höll humöret uppe. Tävlingarna blev rättvisa och vi kunde dela ut de DM-tecken som skulle fördelas.

Fiket sålde slut på hamburgare, parkeringen sköttes perfekt, nummerlapparna sorterades om och om igen och det grejades kanon osv osv...

Vi har råkat ut för en del saker man inte vill uppleva som arrangör denna tävlingshelg, alltifrån strömavbrott och mörklagda banor till havererade datorer, skrivare och tidtagningsprogram. Tidtagningsgänget har delvis tvingats jobba under extrem press att få fram tider och heatindelningar manuellt utan egentligt systemstöd annat än penna och papper till slut. Startgänget har påverkats genom att då inte kunna jobba med framförhållning och kunna ge åkarna information om starttider. En extra eloge till de funktionerna som fick en jobbigare resa än vad vi kunde förutse!  

Många var funktionärer för första gången i sina roller och det är viktigt att vi hela tiden slussar in personer som får erfarenheten att arrangera skidtävlingar. Vi lär oss mycket och blir robustare som arrangör för varje gång. Ett sånt här evenemang bygger på de ideella och det engagemang vi alla tillsammans lägger.

Stort tack
/Andreas Ramström 
Skribent: Elin Eriksson
E-post: Adressen Gömd

Klicka här för att se aktuell temperatur på Ormberget.

 

Följ oss på Instagram @luleagjutaren    

Följ arbetet med multibanan på Facebook

Multibana

Våra sponsorer:

 

 Logotyp Trimtex

 www.trimtex.se

 Stenvalls Trä

 

www.stenvalls.se

 

 

 

 

Luleå Energi

 

www.luleaenergi.se

 

 

Lindbäcks

 

 

lindbacks.se

 

 

 

SISU_Webb_Banner_190X190_samverkan

 Postadress:
Luleå Gjutarens IF - Skidor
Kronan C 12
97442 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: luleagjutaren@gmail....

Se all info