Hoppa till sidans innehåll

Sälja Ullmax

18 JAN 2021 12:22
Som synes så kör vi nu en liten vinterförsäljning av Ullmax för att dra in pengar till klubben. Ju fler som passar på att handla desto bättre och om det är några som även kan hjälpa till att sälja så skulle det vara toppen.
  • Uppdaterad: 18 JAN 2021 12:22

Om du känner att du har möjlighet att även vara med och sälja till egna kunder, så kontaktar du mig (Sylvia Brännström) så snart som möjligt. Det är helt frivilligt att delta.

Om du har sålt de senaste två åren (gäller främst de med lite äldre barn) så har du redan en säljarinloggning hos Ullmax, men jag behöver veta att du deltar i den här omgången. Om du inte sålt tidigare eller är inte minns riktigt hur det fungerar, så skickar jag information så att du kan komma igång.

Vi säljer t o m den 5/2 och leverans till kund blir i mitten på februari. Eftersom det på grund av pandemin är svårt med mer fysisk försäljning, så behöver jag även veta om du även vill ha katalog och ordersedlar eller om du enbart kommer att sälja digitalt, helst till den 21/1 så att jag kan beställa kataloger.

Skribent: Sylvia Brännström

Klicka här för att se aktuell temperatur på Ormberget.

 

Följ oss på Instagram @luleagjutaren    

Följ arbetet med multibanan på Facebook

Multibana

Våra sponsorer:

 

 Logotyp Trimtex

 www.trimtex.se

 Stenvalls Trä

 

www.stenvalls.se

 

 

 

 

Luleå Energi

 

www.luleaenergi.se

 

 

Lindbäcks

 

 

lindbacks.se

 

 

 

SISU_Webb_Banner_190X190_samverkan

 Postadress:
Luleå Gjutarens IF - Skidor
Kronan C 12
97442 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: luleagjutaren@gmail....

Se all info