Hoppa till sidans innehåll

Seniorverksamhet i Gjutaren

02 MAR 2022 10:29
Styrelsen har beslutat att starta en seniorverksamhet till hösten 2022 under förutsättning att vi har en ansvarig person för organisation och upplägg.
  • Skapad: 02 MAR 2022 10:29

Efter några års uppehåll gör nu klubben en omstart för seniorverksamheten inom längdsektionen. Det finns en stark vilja att kunna erbjuda våra ungdomar och juniorer en framtid som senior inom föreningen. Vi har idag flera aktiva juniorer där en eller ett par stycken årligen blir seniorer här framöver.  Dessutom har vi några unga seniorer som pausat sin satsning. Nu finns möjlighet att återuppta satsningen och fortsätta träna och tävla med Gjutaren. 
För att få en bra seniorverksamhet så behöver den organiseras. Ett första steg är att utse en "senioransvarig" inom föreningen (liknande ansvarig för juniorgruppen). Uppdraget blir att forma och leda verksamheten utifrån antalet aktiva, målsättning och resurser. Rollen kan tas av en förälder, men det kan också vara någon annan engagerad person. Det skulle också kunna vara en av seniorerna själva som tar samordningen av gruppen. Du som är intresserad av rollen som "Senioransvarig" anmäler ditt intresse till ordförande Jens Kärrman, jens.karrman@gmail.com. Det är önskvärt att personen utses under våren så att verksamheten kan starta inför nästa säsong.
Skribent: Elin Eriksson
E-post: Adressen Gömd

Klicka här för att se aktuell temperatur på Ormberget.

 

Följ oss på Instagram @luleagjutaren    

Följ arbetet med multibanan på Facebook

Multibana

Våra sponsorer:

 

 Logotyp Trimtex

 www.trimtex.se

 Stenvalls Trä

 

www.stenvalls.se

 

 

 

 

Luleå Energi

 

www.luleaenergi.se

 

 

Lindbäcks

 

 

lindbacks.se

 

 

 

SISU_Webb_Banner_190X190_samverkan

 Postadress:
Luleå Gjutarens IF - Skidor
Kronan C 12
97442 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: luleagjutaren@gmail....

Se all info