Klubbkläder

Nu är det dags för ytterligare en beställningsomgång för de nya klubbkläderna! Det går att beställa både från sommar- och vinterkollektionen direkt från Original Teamwear på följande länk:

teamservice.original.se

Inloggningen är "luleagjutaren".

Den här beställningsomgången kommer länken att vara öppen fram till och med måndag 24 april. De beställda varorna kommer att skickas ut direkt till var och en till en kostnad av 99 kronor. Leveransen blir i början av juni.

De angivna priserna är efter rabatten på 35 %. Rabatten, som Gjutaren står för, gäller för aktiva åkare i Gjutaren samt de som haft någon form av befattning i klubben den senaste vintern, såsom ledare i träningsgrupp, styrelseuppdrag och tävlingsledare.

Vid frågor kontakta Ronny Sundqvist på 070-2273735 eller Original Teamwear direkt.

Uppdaterad: 2017-04-20 18:17
Skribent: Sylvia Brännström

Vädret på Ormberget just nu:

Följ oss på Instagram @luleagjutaren

Våra sponsorer:

Stenvalls Trä

www.stenvalls.se

Hö Allbygg

www.hoallbygg.se

Luleå Energi

www.luleaenergi.se

Stöd Luleå Gjutaren när du spelar!

Här finns mer information!

Banner för SVEA 190x150

SISU_Webb_Banner_190X190_samverkan